top of page
IMG_4189.jpeg

Om oss

Vi satsar på utveckling, välmående och hållbarhet! Utveckling för din grupp, för dig som ledare eller privatperson.


Fokus på utveckling och välmående leder till mer energi, engagemang och förmåga att skapa långsiktiga hållbara lösningar.


Vi är ett familjeföretag som med våra gemensamma kompetenser tillsammans vill leverera utveckling, utbildning, coaching samt välmående till ledaren, laget och individen.

Veronica_Sandelin_2x3.jpg

Våra utbildare

Veronica Sandelin

Executive coach, mentor & utbildare

Jag har en examen i arbetsvetenskap med inriktning beteendevetenskap. Utöver detta har jag ett flertal ledarutbildningar såsom handledare i UL (utvecklande ledarskap) samt utbildningar inom HR, projektledning, certifierad ICF coach (ACC) och är även certifierad via Styrelseakademin.

Jag är en målmedveten person som har lätt för att se nya möjligheter och har en god förmåga att lyssna och finner stor stimulans och drivkraft i att coacha, stötta och lyfta människor mot ett mål.

 

Jag arbetar med executive coaching, rådgivning, mentorskap, UL och HR interim.

Vi satsar på utveckling, välmående och hållbarhet! Utveckling för din grupp, för dig som ledare eller privatperson. Fokus på utveckling och välmående leder till mer energi, engagemang och förmåga att skapa långsiktiga hållbara lösningar. Vi är ett familjeföretag som med våra gemensamma kompetenser tillsammans vill leverera utveckling, utbildning, coaching samt välmående till ledaren, laget och individen.

Per Sandelin

UL- och UGL handledare & karriärcoach

Jag har lång erfarenhet av ledarskap och lagutveckling via mitt arbete som major i Försvarsmakten. Jag är utbildad UL- och UGL handledare samt livs-och karriärcoach.

Jag är en social, lösnings-fokuserad person och finner stor stimulans i att se team och personer utvecklas.

 

Jag ansvarar för UL (utvecklande ledarskap) UGL (utveckling grupp ledare), teamutveckling, medarbetarskaps- utbildningar samt livs- och karriärcoaching.

Per_Sandelin_2x3.jpg
Isabella_Sandelin_2x3.jpg

Isabella Sandelin

Hälsocoach

Jag är utbildad yogainstruktör, personlig tränare samt kost- och hälsovägledare. Jag har länge haft ett stort intresse för hälsa och välmående och dessutom har jag ett stort engagemang för att vara en del i personers utveckling. Jag vill bidra med glädje och nya insikter.  

 

Jag håller i yogaklasser, kostrådgivning och PT-pass åt företag och enskilda individer. Jag vill gärna samarbeta med dig som önskar förbättra din hälsa eller er organisations hälsa via kost och träning.

bottom of page